+359 897 832 444 info@vromos.com
+359 56 832 444 VROMOScom

Шнорхели

Шнорхели за джипове

Типичната дебелина на стените на нашите шнорхели е 5 – 6 мм. Тя ще осигури максимална устойчивост срещу повреда от удар. Вътрешните стени на шнорхела са гладки, за да се осигури максимална ефективност на въздушния поток към двигателя.

Шнорхелите, които предлагаме, са изработени в зависимост от индивидуалните марки и модели превозни средства, както е описано в нашите обяви и ще прилепва плътно на автомобилните каросерии.

Най-важната функция на шнорхелите VROMOS е защитата, която осигурява на двигателя срещу вода и прах. Попадането на вода във вашият двигател докато пресичате водно препятствие може да бъде катастрофално.

Повечето фабрични въздухозаборници са разположени в предния калник на сравнително ниско ниво. Като това ги прави уязвими за вода и прах изхвърлени от вашите предни гуми.

С нашите шнорхели ще си осигурите чист въздух за вашият двигател. Като многократно ще удължите ресурса му и ще намалите разходите за въздушни филтри. Това е особено полезно при следване на други превозни средства по сухи и прашни пътища.

Комплекта включва:  планки, скоби, крепежни елементи, въздухопроводи и шаблон за монтаж.

Translate to English »