+359 897 832 444 info@vromos.com
+359 56 832 444 VROMOScom

LED Крушки

LED Крушки

Светоизлъчващата диодна технология по известна като ‚‘‘LED‘‘ е допринесла за еволюция в цялата осветителна индустрия. Освен в автомобилите, те имат и масова потребност в бита. Днес те са сред едни от най-популярните продукти.

Основно тяхната функция, е базирана към това да подобряват, безопасността и комфорта на водача по време на шофиране през вечерта в затруднени нива на видимост и най-вече през деня.

Висококачествени LED Крушки Vromos са с до 70% по-ниска консумация на енергия спрямо обикновените крушки. Изработени са от висококачествен алуминиев корпус и медни сплави.

LED фаровете и ксенон фаровете се различават от стандартните халогенни фарове по това, че излъчват доста повече светлина измерена във лумени(lumens)

LED фаровете предоставят най-добрата осветеност на обектите на пътя, докато ксенон фаровете осветяват доста по НЕ концентрирано и светят по-встрани. Въпреки това LED фаровете разполагат със специални рефлектори, който насочват светлината както напред така и в нужните граници настрани за да получите перфектно осветяване на пътя.

Translate to English »