+359 897 832 444 info@vromos.com
+359 56 832 444 VROMOScom

LED фаровете и LED светлините превъзхождат стандартните ксенонни и халогенни светлини и фарове по икономичност, мощност и ефективност!

LED Фарове и LED светлини

LED светлините са възможно най-добрия избор за вашия офроуд автомобил!

 

15W LED фар съответства на светлината от 100W обикновен фар!

 

LED светлините са най-новата иновация във фаровете! За разлика от нажежаемите жички в халогенните фарове и газа във ксеноните, LED крушките разчитат на малки диоди. Te произвежат светлината като електричеството задейства техните електрони. Те имат нужда от много ниска консумация за да работят, но произвеждат значителна температура върху диода и поради тази причина е нужно охлаждане на диода. Това не трябва да ви притеснява защото всички фарове или диоди които се продават имат такова охлаждане и то работи перфектно. И въпреки него те пак използват по-малко пространство от останалите видове фарове.

 

Със няколко думи LED фаровете ПРЕВЪЗХОЖДАТ всички останали ксенон и халоген системи по всички показатели. Единствено цената е по-висока, но това е напълно оправдано и се компенсира със времето.

 

LED светлините заемат значително по-малко място при монтаж, което ще рече че могат да бъдат монтирани на неудобни места или в нестандартни дизайни! Халогените ви скоро ще бъдат заменени от LED!

Изберете LED светлини и заместете старите си фарове с LED фарове и няма да съжалявате с крайния резултат!

LED светлините ще ви дадат максимална осветеност на пътя и максимален комфорт. Не забравяйте също така че LED фаровете ще ви спестят много ток, поради ниската си консумация на ток!

Translate to English »